Nieuwe Pokémon Mystery Dungeon komt naar het Westen

Het nieuwe deel in de Pokémon Mystery Dungeon-serie, Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity, zal niet binnen de grenzen van Japan blijven. Nintendo heeft namelijk bevestigd dat het spel ook in Amerika zal uitkomen.

In de Pokémon Mystery Dungeon-games speel je voor de verandering zelf als een Pokémon. Samen met een paar bevriende Pokémon kan je dan flink aan het dungeon crawlen slaan om de mysteries in de wereld op te lossen.

Het is niet bekend of de game ook naar Europa komt, al is deze kans wel erg groot; eerder delen in de serie zijn hier namelijk gewoon verschenen. Zodra hier meer over bekend is laten wij het je weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?