Nieuwe Pokémon games krijgen datum in Japan

Nintendo heeft laten weten dat er deze herfst in Japan twee nieuwe Pokémon games uit zullen komen onder de namen 'Black' en 'White'.

In tegenstelling tot de recente HeartGold en SoulSilver games zullen deze 'Black' en 'White' versies geheel nieuwe games zijn, die natuurlijk ook weer enkele nieuwe Pokémon zullen introduceren. Twee van die Pokémon hebben hun Japanse namen al gekregen, namelijk 'Jiroa' en 'Jiroaaku'.

Of en wanneer deze games naar Europa komen is nog niet bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?