Nieuwe PlayStation Store downloads

In navolging van de Amerikanen is het vandaag ook voor Europese gamers mogelijk een multiplayer-demo van Lost Planet: Extreme Condition te downloaden. In de demo krijgen gamers een voorproefje van wat hen vanaf volgende week vrijdag te wachten staat. Dan zal de volledige game in de winkels liggen en dus ook bij Gameliner verkrijgbaar zijn.

Tevens is er via de PlayStation Store een variant op Snake, namelijk Snakeball beschikbaar. De game kost €7,99. Naast Snakeball zijn er ook twee nieuwe banen en één schip voor €4,00 te downloaden voor Wipeout Pulse.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?