Nieuwe PlayStation Portable met kerst?

Volgens de website Pocket Gamer verschijnt dit jaar met kerst de nieuwe PlayStation Portable en misschien zelfs net iets voor de kerst.

De PSP zal een aantal nieuwe dingen bevatten zoals twee thumbstick en een groter scherm dat ook nog eens uitschuifbaar is. Misschien dat Sony met deze nieuwe PSP de Nintendo DSi eindelijk weet te achterhalen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?