Nieuwe PlayStation 3 bundel

Er komt weer een nieuwe PlayStation 3 bundel aan. Deze keer zal de bundel wel in Europa verschijnen. Het gaat hier niet om zomaar een bundel, maar een Platinum bundel die op 8 juni zal uitkomen.

De bundel zal natuurlijk een PlayStation 3 bevatten met controller, maar daarnaast ook twee games, namelijk de Platinum games Pro Evolution Soccor 2009 en Gran Turismo 5 Prologue.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?