Nieuwe PlayStation 3 bundel zonder games

De Duitse Media Markt maakte bekend dat er sinds kort een nieuwe PlayStation 3 bundel is verschenen. De bundel zal geen games bevatten. In plaats daarvan krijg je er wel een PlayStation Portable bij.

Het gaat hier om een 80GB PlayStation 3 bundel met DualShock 3-controller en een PlayStation Portable 2000. Dit alles zal ook nog eens voor maar 399 euro te koop zijn. Een goede kans dus voor Sony om gamers naar de PlayStation 3 te lokken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?