Nieuwe personages toegevoegd aan Jump Force

Geplaatst:
Aangepast: 19 november 2018 17:34

Bandai Namco Entertainment Europe heeft vandaag onthuld dat twee nieuwe personages worden toegevoegd aan Jump Force. Na de aankondiging van gisteren dat Cell en Piccolo hun opwachting maken in Jump Force komen ook Himura Kenshin en Shishio Makoto van de iconische manga Rurouni Kenshin naar de game.

Himura Kenshin is een dwalende samoerai zonder meester die voorheen een huurmoordenaar voor de regering was. Hij heeft beloofd om nooit meer te doden en om zijn verleden goed te maken, beschermt hij de zwakkeren tegen de onderdrukkers. En hij hoeft zich niet alleen te voelen, want één van zijn sterkste vijanden is ook aanwezig. Shishio Makoto is een meedogenloze en gevaarlijke vechter die door brandwonden in verband is gehuld. Hij geeft niet om anderen en gaat heel ver om zijn doelen te bereiken.

 1 1 1 1 1

Jump Force komt op 15 februari naar PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Persbericht Media Tornado
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jump Force

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

Spike

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord