Final Fantasy XIII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 maart 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Nieuwe personages Final Fantasy XIII

Natuurlijk hebben de meeste gamers de recente trailer van Final Fantasy XIII gezien met daarin de eerste gameplay beelden en daarbij bevat de trailer ook nog eens nieuwe personages.

De personages hadden echter nog geen namen, maar vandaag worden ze aan ons voorgesteld. Het gaat om de leden van team Nora genaamd Gardou, Marquis en Rebro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?