Check hier alle PlayStation State of Play content

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 13 november 2008
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Nieuwe patch voor World of Warcraft

Tijdens de release van de nieuwe Add-On van World of Warcraft, Wrath of the Lich King, besloot Blizzard om patches te gaan uitgeven om de overstap goed te laten verlopen. Sindsdien zijn er geen patches meer verschenen voor de game.

Vanaf vandaag gaat daar verandering in komen. Blizzard zet de servers voor 8 uur stil om een nieuwe patch online te zetten. Klik hier voor de lijst van verbeteringen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?