S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

  • Ontwikkelaar GSC Game World
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter, Open-World, Horror, Survival
  • Gameliner score

Nieuwe patch voor S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Er is een nieuwe patch verschenen voor S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. Dit is wat er is verbeterd in de patch.

1.5.04 - 1.5.07 saved games will be compatible with patch 1.5.08.

Changes:
- Added the possibility for admins to take screenshots of a player's screen (as an anti-wallhack-cheats measure) by console commands (make_screenshot, screenshot_all).
- Fixed bug with banning the players.
- Fixed bug with saving the rank and money amount of the player upon the round restart (if the player deliberately closed the game process in the task manager, and then reconnected).
- Increased the stability of the network play.

Hier kan je de patch downloaden als je de game gekocht hebt in de winkel. Klik hier om de patch voor de gedownloade versie te krijgen. Let op! Dit is geen piraterijversie, maar een online gekochte versie van bijvoorbeeld Direct2Drive of Steam.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?