Gran Turismo 5: Prologue

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nieuwe patch voor Gran Turismo 5: Prologue

De game Gran Turismo 5: Prologue heeft vandaag een nieuwe patch gekregen. De patch zal gewoon automatisch gedownload worden als je de game start. Wat er dan in de patch zit, zijn een paar vette nieuwe wagens.

Je krijgt welgeteld drie nieuwe bakken voorgeschoteld, namelijk de "GT by Citroen" concept car, de Ferrari California en de Lotus Evora. Dat wordt weer scheuren in nieuwe bolides!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?