Nieuwe patch Uncharted 2 werkt niet helemaal goed

De laatste update voor Uncharted 2: Among Thieves heeft er voor gezorgd dat tweetal game modi niet meer functioneren. Het gaat om de multiplayer mogelijkheden 'The Lab' en 'Double Cash' die nu niet meer actief zijn na de 1.08 patch voor het spel.

Naughty Dog heeft ondertussen gereageerd en men zeg dat zij zoeken naar een oplossing. Wat natuurlijk concludeert dat er snel een nieuwe update gaat komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?