Nieuwe Pantheon onthuld voor League of Legends

Geplaatst: 31 juli 2019 22:40
Aangepast: 31 juli 2019 22:59

Riot Games is druk bezig met het updaten van haar MOBA-game League of Legends en richt zich hierbij vooral op de personages. Recent zagen spelers hoe Mordekaiser een complete metamorphose onderging. Nu is Pantheon aan de beurt.

De spelers van League of Legends hebben nog heel even de mogelijkheid om afscheid te nemen van de huidige Pantheon. Riot Games, de ontwikkelaar achter League of Legends, heeft aangekondigd dat het personage compleet op de schop genomen is. Zo is het uiterlijk van het personage aangepast, zodat het weer in lijn ligt met de hedendaagse standaard van de game. Ook zijn de krachten van het personage gemoderniseerd, om zo de interesse te wekken van nieuwere spelers. Maar Pantheon blijft ook interessant voor de oude spelers, volgens de ontwikkelaar. Zo benadrukt Riot Games dat er tijdens de 'rework' van Pantheon rekening is gehouden met wat spelers nu zo leuk vinden aan het personage. Bekijk hieronder hoe de champion-designers van Riot Games te werk gingen:

Wanneer de vernieuwde Pantheon speelbaar wordt in League of Legends is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord