Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe packshot van de Amerikaanse Call of Duty

Er is een packshot vrijgekomen van de Amerikaanse versie van de game Call of Duty: World at War. We zien in het midden een soldaat in de rimboe van Azië, gevolgd door zijn medesoldaten die in een fel vuurgevecht verwikkeld zijn.

Op 14 november 2008 kunnen we zelf aan de slag met de game, want dan ligt hij voor zowat alle spelcomputers in de schappen. Nog even, en we mogen in Azië vechten voor onze vrijheid.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?