Nieuwe packshot Skate 3 grind je scherm voorbij

Afgelopen zondag lieten we de Amerikaanse packshot van Skate 3 zien. Skate 3 is op dit moment in ontwikkeling bij EA Black Box en neemt je mee naar Port Caverton, waar je alleen of samen met je vrienden vette grinds of backlips kunt maken met je skateboard.

De Europese packshot van Skate 3 is verschenen, en verschilt niet zoveel van de Amerikaanse versie. Toch vinden wij het de moeite waard om het met jullie te delen. Aanschouw het resultaat hieronder.

De game moet 28 mei van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?