Red Dead Redemption
  • ONTWIKKELAAR Rockstar San Diego
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 mei 2010
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe packshot Red Dead Redemption

Rockstar Games komt binnenkort met de game Red Dead Redemption naar de Xbox 360 en PlayStation 3. De game speelt zich zo rond de 20e eeuw af, een tijd waarin de gevaarlijke, uitgestrekte gebieden steeds meer moeten toegeven aan de invloed van de regering en de groei van het industriële tijdperk.

Red Dead Redemption bevat dezelfde engine als GTA. Je personage zal bij elke goede daad geliefd zijn, maar ben je een gemene bandiet dan zal je berucht worden. Met de speciale Dead Eye zet je de tijd even tijdelijk stil om je te heroriënteren. Wil je meer weten? Binnenkort verschijnt de preview op Gameliner met nog meer details uit de game.

De game moet 21 mei van dit jaar, na een aantal keer uitgesteld te zijn, uitkomen. Zojuist komt Rockstar Games met de Europese packshot van de game. Aanschouw hieronder het resultaat en oordeel zelf.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?