Nieuwe Pac-Man in de App Store

Pac-Man gaat al jaren mee. De vraag is echter; 'Hoe kun je dit simpele concept nieuw maken?' Pac-Man Championship Edition was het antwoord. In 2007 debuteerde de game op Xbox Live Arcade en vandaag heeft de game zijn weg gevonden naar de Apple App Store voor iPhone en iPod touch.

Voor 2 euro is de game te koop. Er is ook een In-App Purchase van 3 euro waarmee je nog meer levels hebt om mee te spelen. Check hieronder hoe de game gespeeld wordt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?