Nieuwe OutRun is bevestigd

SEGA heeft aangekondigd dat een nieuwe versie van de klassieke racegame OutRun begin volgend jaar zal verschijnen in de PlayStation Store en Xbox LIVE Arcade. Sumo Digital is op dit moment bezig met de ontwikkeling van een nieuwe OutRun, genaamd OutRun Online Arcade.

We wisten al wel dat je met OutRun Online voor het eerst online tegen andere gamers kon opnemen. Hoe dat eruit ging zien was alleen nog niet bekend, maar nu is duidelijk dat je met Outrun Online het in totaal kunt opnemen tegen 5 andere gamers. Je zal daarbij kunnen kiezen uit 10 verschillende Ferrari's en 15 verschillende tracks.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?