God of War III
  • ONTWIKKELAAR SCE Santa Monica
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 maart 2010
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe online modus in God of War III?

We hebben nog niet veel van God of War III gezien, naast een kort filmpje eind vorig jaar. Vandaag verscheen het bericht dat er misschien wel een hele bijzondere modus voor God of War komt.

Sony Computer Entertainment America Santa Monica, het team dat de game maakt, zoekt namelijk een online gameplay programmer. Er zal dus uit alle waarschijnlijkheid een online multiplayeroptie komen voor God of War III. Wat voor online modus het zal gaan worden is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?