Nieuwe NXE update zorgt voor kleinere installaties

Vorig jaar kwam de New Xbox Experience uit, kortweg NXE. deze update zorgde voor een nieuw en verbeterd uiterlijk van het dashboard, maar ook installaties van games werden mogelijk. Hiermee kon je de inhoud van de game op je harde schijf plaatsen, waardoor je minder laadtijden had. De disc van de game zelf moest er wel in blijven.

Binnenkort komt er weer een update. bètatesters hebben nu al gemeld dat er wat veranderingen zijn plaatsgevonden bij het installeren van games. De grootte van een installatie is kleiner geworden, maar de laadtijden blijven net zo kort. Dit heeft ook nadelen. Games als Halo 3 laden nog altijd sneller via de disc dan via de harde schijf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?