Nieuwe nummers voor Rock Band

Vanaf 20 oktober zijn er weer nieuwe nummer te downloaden voor de game Rock Band. Ontwikkelstudio Harmonix heeft namelijk bekendgemaakt dat de game wordt aangevuld met tien nummers van Queen.

Another One Bites the Dust
Crazy Little Thing Called Love
One Vision
Fat Bottomed Girls
I Want It All
I Want to Break Free
Killer Queen
Somebody to Love
Tie Your Mother Down
Under Pressure

Hoeveel de volledige Queen bundel gaat kosten is nog onbekend, maar hoogstwaarschijnlijk zal de bundel net zo duur worden als de vorige tien nummer bundels. De prijs voor de bundel zal dus rond de 1280 MP (14,89 euro) liggen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?