Nieuwe nummers voor Rock Band

Natuurlijk kun je al een hoop verschillende nummers downloaden voor Rock Band, maar daar blijft het voorlopig niet bij. Er zijn namelijk al weer nieuwe nummers aangekondigd:

Toby Keith Beer For My Horses
Toby Keith I Love This Bar
Toby Keith She's a Hottie
Toby Keith Should've Been A Cowboy
Toby Keith Who's Your Daddy?
Toby Keith How Do You Like Me Now
Black Tide Warriors of Time
Bullet For My Valentine Waking the Demon
The Shins New Slang

Er verschijnen vooral veel nummers van Toby Keith, die gezamenlijk 800 Microsoft Points zullen kosten. Uiteraard kun je de nummers ook los downloaden, dan kost het je 160 punten per nummer.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?