Nieuwe nummers voor Rock Band Unplugged

Vandaag hebben MTV Games en Harmonix laten weten dat er vier nieuwe nummers beschikbaar zijn voor Rock Band Unplugged. De nummers kunnen in de in-game music store gekocht worden. Ook kun je via je PC naar het PlayStation Network gaan en ze daar kopen. Je kunt ze daarna naar je PSP overzetten.

De nieuwe nummers zijn:
Avenged Sevenfold - 'Afterlife'
Dream Theater - 'Constant Motion'
Motley Crue - 'Dr. Feelgood'
Stone Temple Pilots - 'Sex Type Thing'

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?