Nieuwe nummers voor LEGO Rock Band

LEGO is weer helemaal in dankzij de games van Traveller's Tales. Het succes begon met LEGO Star Wars en werd daarna nog eens overgedaan met Indiana Jones en Batman. Binnenkort zal LEGO de muziektour op gaan met LEGO Rock Band!

We hadden al een tijdje niks meer gehoord van de rockende LEGO-poppetjes, maar vandaag zijn er een paar nieuwe nummers bekendgemaakt. Zo zal 'I Want You Back' van de Jackson 5, 'Breakout' van de Foo Fighters en 'A-Punk' van Vampire Weekend in de game komen te zitten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?