Nieuwe nummers voor Guitar Hero 5

Inmiddels kunnen we al weer een nieuwe track pack downloaden voor Guitar Hero 5. De track pack van 30 Seconds to Mars met de nummers Attack, From Yesterday en Kings and Queens verscheen namelijk afgelopen donderdag op Xbox Live, PSN en WiiWare.

Dat is echter nog niet alles, want Activision heeft aangekondigd dat we in de maand februari elke donderdag een nieuwe track pack kunnen verwachten. Zo kunnen we bijvoorbeeld vanaf volgende week donderdag de track pack van Breaking Benjamin downloaden.

11 februari - Breaking Benjamin track pack
- Sooner Or Later
- Until The End
- Give Me A Sign

18 februari - Black Sabbath track pack
- After Forever
- Into The Void
- Sweetleaf

25 februari - Third Eye Blind track pack
- Can You Take Me
- Losing A Whole Year
- Never Let You Go

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?