Nieuwe Neo Geo games voor de VC

Nintendo heeft afgelopen vrijdag de Virtual Console catalogus weer uitgebreid met twee nieuwe titels. De games zijn dit keer afkomstig van de Neo Geo.

Art of Fighting 2
SNK's verhaalgedreven vechtspelserie gaat verder! De personages uit de eerste ART OF FIGHTING (en een aantal nieuwe gezichten) zijn terug om in een nieuw toernooi te vechten. ART OF FIGHTING 2 is pure speelhalactie en staat bekend om de grote keuze aan personages en de buitengewone moeilijkheidsgraad.

Ninja Commando
In dit razendsnelle schietspel kies je uit drie heldhaftige ninja's en strijd je door zeven bloedstollende tijdperken om te voorkomen dat een kwaadaardige krijgsheer de wereld vernietigt! Gebruik je verbazingwekkende ninjakrachten - alleen of met een vriend - om je een weg te schieten door zowel het heden als het verleden en red onze toekomst!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?