Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

  • Ontwikkelaar CyberConnect2
  • Eerste releasedatum 5 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Nieuwe Naruto game in aantocht

Namco Bandai is onder meer bekend van de Naruto: Ultimate Ninja gameserie. Vandaag is het duidelijk geworden dat het bedrijf bezig is met een nieuwe Naruto game voor de PlayStation 2, namelijk Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4. Het vervolg van Naruto: Ultimate Ninja 3 verschijnt rond mei in Europa voor de PlayStation 2.

De game is gebaseerd op de Naruto Shippuden-afleveringen uit de Naruto televisieserie waarbij Naruto terugkeert naar het zogenaamde 'Hidden Leaf Village'. De game zal naast een singleplayermodus, ook nog een Free Battle modus bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?