Advance Wars: Dark Conflict

  • Ontwikkelaar Intelligent Systems
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score

Nieuwe naam en datum voor Advance Wars

De nieuwe Advance Wars: Days of Ruin, zal op 21 januari in de Amerikaanse en Japanse winkels verschijnen. Vandaag heeft Nintendo de Europese releasedatum bekendgemaakt. Dit is 25 januari.

Deze game zal wel iets anders heten in Europa dan op de andere continenten. Hier zal hij Advance Wars: Dark Conflict genoemd worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?