MySims Kingdom

  • Ontwikkelaar EA Casual Studios
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Nieuwe MySims

Je hebt inmiddels een jaar kunnen genieten van MySims voor zowel de Wii als de DS. Aangezien de dikke verkoopcijfers, ben je dan niet de enige geweest. Electronic Arts was over deze cijfer zo tevreden dat er een nieuw deel uit zal komen.

Voor de verandering blijf je dit keer niet in het hedendaagse tijdperk, maar zul je jezelf verplaatsen naar de middeleeuwen in de tijd van koning Roland. Met de Wiimote maakt je de verschillende bewegingen en ben je in staat volop huizen, bruggen, etc. te bouwen. Ook zullen er in dit deel veel meer mogelijkheden zijn dan in het vorige deel en zul je meer gestuurd worden. De nieuwe MySims zal begin 2009 verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?