Nieuwe muziekvideo Gorillaz in GTA V stijl

Geplaatst: 9 november 2020 12:20
Aangepast: 9 november 2020 12:30

De nieuwe muziekvideo van Gorillaz, The Valley of The Pagans, speelt zich af in Grand Theft Auto V. Het is het nieuwste nummer van het Song Machine project van Gorillaz.

In de video worden de cartoonfiguren getransporteerd naar de wereld van GTA V. Daar rijden ze rustig rond in de stad Los Santos. Beck zingt mee in het nummer en wordt in de video in GTA-stijl gebeld door de personages. Song Machine is een project dat een jaar duurt, waarin Gorillaz allerlei samenwerkingen met artiesten aangaat. Begeleid door gave muziekvideo's, zoals deze. The Valley of The Pagans is niet het eerste nummer over een videogame. Song Machine aflevering 5 heette namelijk: PAC-MAN. Een mooie manier om de GTA V wereld een keer op een andere manier te bekijken.

The Valley of The Pagans van Gorillaz ging op 5 november in première.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord