Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Resident Evil 6
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • RELEASEDATUM 2 oktober 2012, 29 oktober 2019 (NSW)
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Survival horror
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe multiplayermodi in eerste Resident Evil 6 DLC

De Xbox 360-spelers van Resident Evil 6 kunnen vanaf 18 december drie nieuwe multiplayermodi downloaden voor de game. De DLC van Capcom's horrorshooter zal de modi Predator, Survivors en Onslaught toevoegen aan de game.

In Predator speelt één persoon als de grote Ustanan die het gevecht tegen de andere vijf moet aangaan. De vijf spelers moeten overleven of de superzombie doden.

In Survivors moet je het met zijn zessen opnemen tegen een eindeloze stroom aan zombies. Als een speler dood gaat veranderd deze zelf in een zombie. De speler die als laatst overblijft wint de match.

Onslaught is slechts te bespelen met twee spelers. Je moet het met zijn tweeën apart opnemen tegen een golf aan zombies. Als een speler via combo's zombies dood, stuurt hij deze door naar het slagveld van de andere speler. De speler die het het langst overleeft wint.

Naast de DLC geeft Capcom ook een patch vrij voor de Xbox 360- en PS3-versie van de game. De patch maakt het mogelijk om de het Ada Wong gedeelte van de singleplayer co-op te bespelen. Ook wordt er een 'No Hope Left' moeilijkheidsgraad toevoegt en krijg je de mogelijkheid om de in-game camera aan te passen.

De modi kosten los 320 Microsoft-punten, of zijn samen te koop voor 720 Microsoft-punten. Een releasedatum voor de DLC op pc en PS3 is er nog niet, dus is deze DLC tijdelijk nog exclusief voor de Xbox 360 verkrijgbaar.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?