Check hier alle PlayStation State of Play content

Assassin's Creed: Brotherhood

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 november 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe multiplayer assets voor Assassin's Creed: Brotherhood

Met Assassin's Creed: Brotherhood laat Ubisoft ons opnieuw in de huid kruipen van Ezio Auditore da Firenze. Na zijn avontuur uit Assassin's Creed II beleeft hij nu een nieuw avontuur waarvoor hij ditmaal naar Rome reist.

Dat is echter niet alles, want zoals de meeste ongetwijfeld al weten zal de game naast een singelplayer ook een multiplayer modus gaan bevatten. Ubisoft onthulde vandaag dan ook nog meer details rondom deze multiplayer.

Zo zijn er weer een aantal speelbare multiplayer karakters bekendgemaakt. De Wapensmid en de Soldaat zullen namelijk ook aan de multiplayer worden toegevoegd. Daarnaast heeft Ubisoft twee nieuwe trailers onthuld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?