Nieuwe MotorStorm: Apocalypse bevestigd

De geruchten voor een nieuwe MotorStorm-game waren er al, de bevestiging dat deze ook echt zou komen nog niet. Dat is nu veranderd, want Sony kon niet wachten tot de E3 en heeft alvast de game MotorStorm: Apocalypse aangekondigd. De game moet uitkomen in de eerste vier maanden van 2011.

Zoals de eerdere geruchten al aangaven, speelt Apocalypse zich af in een stedelijke omgeving, waar de circuits continu veranderen door bijvoorbeeld instortende gebouwen. Split/Second anyone?

Verder zal de game dertien verschillende autoklassen bevatten, waaronder supercars, muscle cars en superbikes. Met deze wagens kun je racen op één van de veertig circuits die aanwezig zijn in de game. Ook leuk om te vermelden is dat er een splitscreen voor vier spelers zal komen en dat je met maximaal zestien man tegelijk online kunt racen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?