MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Nieuwe Motorstorm 2 informatie

In het Offical PlayStation Magazine van maart staan nieuwe details over Motorstorm 2, de sequel van de PlayStation 3 launchgame. Het zal onder andere mogelijk zijn om met Monstertrucks te rijden.

Er zal ook een compleet nieuwe omgeving zijn. Het blad vertelde dat het tropisch zal zijn waarbij veel hindernissen met water te maken zullen hebben. Op de ThreeSpeech weblog zullen we komende woensdag een officiële aankondiging kunnen verwachten met daarbij veel meer details. Deze game zal waarschijnlijk eind 2008 verschijnen voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?