Nieuwe modus Ghost Survivors voor Resident Evil 2 aangekondigd

Geplaatst: 22 januari 2019 15:10

Capcom heeft een nieuwe gratis modus, Ghost Survivors, voor Resident Evil 2 Remake tijdens een speciale livestream aangekondigd. Daarnaast heeft de gameontwikkelaar bekendgemaakt dat de klassieke kostuums uit het origineel worden toegevoegd.

The Ghost Survivors wordt volgens de ontwikkelaar vergelijkbaar met de klassieke Extreme Battle (Rogue) modus. Je verkent de gamewereld en verdient punten aan de hand van je prestaties die je in een in-game shop kunt uitgeven. In de nieuwe modus speel je met Robert Kendo of Katherine, de dochter van de burgemeester, maar Leon en Claire lijken hier afwezig te zijn. Capcom voegt ook de klassieke kostuums uit het originele deel toe als een promotieactie en deze zijn vanaf 22 maart gratis te verkrijgen. In de video zie je vanaf de 58ste minuut de psn-kaarten voor de promoactie, gevolgd door een demonstratie van de Hunk-missie.

Resident Evil 2 Remake komt op 25 januari naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: vg247
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 2: Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

25 januari 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord