Check hier alle PlayStation State of Play content

Nieuwe Modern Warfare 2 DLC uitgelegd

Een paar dagen terug werd bekendgemaakt dat Infinity Ward bezig is met een nieuwe Map Pack voor Modern Warfare 2. De Map Pack heet Resurgence. In een interview met Major Nelson maakte Infinity Ward-medewerker Robert Bowling wat meer details bekend over de extra content.

Zo zullen er net als bij de Stimulus Package twee oude- en drie nieuwe maps bij zitten. De twee oude maps zullen Vacant en Strike worden. De drie nieuwe maps heten Trailer Park, Carnival en Fuel. Trailer Park is een heus doolhof met veel caravans die je zicht blokkeren. Carnival speelt zich af in het daglicht en bevind zich in een verlaten pretpark. Tot slot is Fuel een echte Snipermap. Fuel speelt zich af in een grote olieraffinaderij.

Er is geen prijs bekendgemaakt voor de maps. Wij bij Gameliner denken dat het 1200 Microsoft Points wordt. Net zoals bij Stimulus Package. Er is overigens niet bekendgemaakt of pc- en PlayStation 3 bezitters weer een maand langer moeten wachten voor de content.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?