Nieuwe missies Ghost Recon: Wildlands komen eraan

Geplaatst:
Aangepast: 30 april 2019 21:00

Ubisoft heeft aangekondigd dat er nieuwe missies aankomen voor Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands. De nieuwe content draagt de naam Operation Oracle en bevat een nieuwe verhaallijn met twee missies. Operation Oracle is een gratis update.

In Operation Oracle worden de Ghosts op een reddingsmissie gestuurd. Ze moeten een Skell Tech-ingenieur bevrijden uit de handen van Unidad. De missie blijkt al gauw veel meer te zijn dan alleen een reddingsoperatie. Deze missies voer je uit samen met teamleider Cole D. Walker. Walker wordt gespeeld door John Bernthal, bekend van The Walking Dead en The Punisher. Bekijk hieronder de trailer voor Operation Oracle.

Behalve deze gratis update is het complete spel inclusief Operation Oracle gratis te spelen van 2 t/m 5 mei tijdens het Free Weekend. Operation Oracle vormt het einde van het tweede jaar van post-launch support van de game. De Operation Oracle-update voor Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands is vanaf 2 mei gratis verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: YouTube
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

7 maart 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord