Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe missies Ghost Recon: Wildlands komen eraan

Ubisoft heeft aangekondigd dat er nieuwe missies aankomen voor Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands. De nieuwe content draagt de naam Operation Oracle en bevat een nieuwe verhaallijn met twee missies. Operation Oracle is een gratis update.

In Operation Oracle worden de Ghosts op een reddingsmissie gestuurd. Ze moeten een Skell Tech-ingenieur bevrijden uit de handen van Unidad. De missie blijkt al gauw veel meer te zijn dan alleen een reddingsoperatie. Deze missies voer je uit samen met teamleider Cole D. Walker. Walker wordt gespeeld door John Bernthal, bekend van The Walking Dead en The Punisher. Bekijk hieronder de trailer voor Operation Oracle.

Behalve deze gratis update is het complete spel inclusief Operation Oracle gratis te spelen van 2 t/m 5 mei tijdens het Free Weekend. Operation Oracle vormt het einde van het tweede jaar van post-launch support van de game. De Operation Oracle-update voor Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands is vanaf 2 mei gratis verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?