Check hier alle PlayStation State of Play content

Nieuwe Might & Magic aangekondigd

Ubisoft heeft zojuist een nieuwe titel aangekondigd. Het gaat hier om een nieuwe game voor de Might & Magic-reeks: Might & Magic Clash of Heroes voor de Nintendo DS.

De game is ontworpen door Capybara Games en zal niet heel lang op zich laten wachten: de game zal in augustus van dit jaar nog in de winkels moeten liggen. In de game word je uitgedaagd door middel van quests om de Ashan-wereld te redden. Dit doe je door te puzzelen en te verkennen.

Romain de Waubert de Genlis (senior producer van Ubisoft) zegt:

"Fans van over de hele wereld hebben het Might & Magic-universum altijd weten te appreciëren, dit inspireerde de teams van Ubisoft en Capybara om dat universum, specifiek voor de Nintendo DS uit te breiden en op die manier een nieuwe gaming-ervaring te bieden.

De game zal zowel een single-player mode als een two-player mode bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?