Nieuwe Microsoft Points kaart

In Amerika is het al op verscheidene plekken te koop: de nieuwe Microsoft Points kaart van 800 punten. De kaart die al te koop is vanaf $9.99 is speciaal uitgegeven door Microsoft voor de feestdagen. Een handige zet van Microsoft aangezien een bedrag van $9.99 voor een tegoedbon goed te behappen is.

Verder is de puntenkaart ook handig om je ouders of familieleden mee om de tuin te leiden. Mochten je familieleden niet zo van de games zijn, kun je altijd een Microsoft Points kaart op je verlanglijst je zetten. Aangezien je met zo'n tegoed bon ook games kunt kopen of andere items. Wanneer de kaart in Europa verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?