Nieuwe Metal Gear Solid verhoogt speelduur enorm

Het nieuwe pareltje van Hideo Kojima, Metal Gear Solid: Peace Walker, gaat de beloofde derig á veertig uur aan gameplay bevatten. Dat hebben reviewers bij het blad Famitsu bevestigd.

De game kreeg van het magazine de perfecte score van 40 (alle vier de reviewers gaven de game een tien). De lengte van de game is vrij opvallend, aangezien je met de vorige delen uit de serie veel minder tijd kwijt was (zo'n tien tot twaalf uur was wel het gemiddelde).

Natuurlijk is er al heel wat tijd toegevoegd door langdurende cutscenes, maar de veertig uur die je nodig zult hebben voor Peace Walker is toch wel een vermelding waard.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?