Nieuwe Metal Gear Solid in de maak

Konami heeft met Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots de legendarische franchise waardig voortgezet, zoals je al een kleine vijf maanden geleden in onze review kon lezen. Dat Konami de serie nog steeds graag voort wilt zetten is vandaag duidelijk geworden, nadat er een teaser online is gezet met een cryptische boodschap.

Zoals hieronder en op de site zelf te zien is hint de boodschap naar een nieuw Metal Gear spel. Het minst vergezocht is dat er een Metal Gear Solid spel naar de computer of Xbox 360 komt, aangezien de aan-uit knop van een de apparaten ongeveer hetzelfde teken heeft als rechts te zien is. Anderen denken dat de i weergeeft dat er een game voor de iPod (Touch) of iPhone gaat verschijnen, of op de Wii dankzij de twee i's.

Het is dus in ieder geval duidelijk dat Konami niet stilzit. Of het een volwaardige game wordt, bijvoorbeeld een Metal Gear Solid 5, of een arcade game wordt is niet duidelijk. Vooralsnog is het giswerk. Wat denk jij dat de cryptische tekens betekenen? Laat het hieronder weten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?