Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe medewerker verbaasd over Death Stranding

Op een paar kleine details na weten we eigenlijk nog maar bar weinig van Death Stranding. Hideo Kojima is het brein achter de game en Norman Reedus speelt een belangrijke rol in het verhaal, maar daar houdt het al bijna op.

Hierdoor is het ook moeilijk voor te stellen wat Death Stranding on gaat bieden. Op wat kleine teasers en een E3-trailer na, is er eigenlijk nog maar weinig over Death Stranding naar buiten gebracht. Dit heeft er zelfs toe geleid dat Aki Saito, die net tot het team Kojima Productions is toegetreden, zich verwonderd heeft over de game. Via zijn Twitteraccount geeft hij aan dat Death Stranding compleet anders is dan hij had verwacht.

Een officiële releasedatum voor Death Stranding is vooralsnog niet bekendgemaakt.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?