Nieuwe medewerker verbaasd over Death Stranding

Geplaatst:
Aangepast: 13 december 2018 20:06

Op een paar kleine details na weten we eigenlijk nog maar bar weinig van Death Stranding. Hideo Kojima is het brein achter de game en Norman Reedus speelt een belangrijke rol in het verhaal, maar daar houdt het al bijna op.

Hierdoor is het ook moeilijk voor te stellen wat Death Stranding on gaat bieden. Op wat kleine teasers en een E3-trailer na, is er eigenlijk nog maar weinig over Death Stranding naar buiten gebracht. Dit heeft er zelfs toe geleid dat Aki Saito, die net tot het team Kojima Productions is toegetreden, zich verwonderd heeft over de game. Via zijn Twitteraccount geeft hij aan dat Death Stranding compleet anders is dan hij had verwacht.

Een officiële releasedatum voor Death Stranding is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord