Nieuwe Medal of Honor Trailer

Medal of Honor is een serie die vele van jullie wel kennen. Vandaag is de laatste trailer verschenen.

In deze trailer zien we verschillende soldaten in een Chinook helikopter. Ze lopen een beetje nerveus rond of zitten wat voor zich uit te staren. We horen een stem, een persoonlijk verhaal. Een soldaat probeert zijn thuisfront te bellen, maar mislukt en spreekt een boodschap in. Hij stelt ze gerust en eindigt met "I'll be home soon". Direct hierna breekt de actie los.

Een persoonlijk verhaal is iets waarvan wij denken dat het een game kan maken of breken. Het maakt een game in ieder geval, naar onze mening, leuker en spannender.
Wil je nu ook de trailer zien, bekijk die dan hier:

De nieuwe Medal of Honor is 15 oktober bij ons verkrijgbaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?