Nieuwe Medal of Honor krijgt dubbele motor

Zoals sommigen van jullie al op de twitter pagina van de ontwikkelaar EALA hebben kunnen lezen krijgt de nieuwe Medal of Honor twee grafische engines, één voor de single player en één voor de multiplayer campaign.

De single player helft wordt ontwikkeld door EALA en zal een zwaar gemodificeerde versie gebruiken van de bekende Unreal 3 engine. Het multiplayer gedeelte, dat door DICE ontwikkeld wordt, zal gebruik maken van DICE's Frostbyte engine. De laatste staat bekend om de vele explosieve effecten die men erin kan programmeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?