Check hier alle PlayStation State of Play content

Nieuwe Mechwarrior game in ontwikkeling

Piranha Games heeft officieël aangekondigd dat een nieuwe MechWarrior titel in ontwikkeling is. Ze willen een totale reset van deze franchise en een volledig nieuwe en frisse ervaring brengen. Een single-player, een 4 spelers co-op modus en talloze multiplayer opties worden alvast beloofd. Een hele hoop lekkers onderweg dus voor de robot liefhebber.

De game zal zich afspelen op de planeet Deshler, rond 3015. Er zullen diverse mechs zijn met hun eigen klasses en de piloten kunnen gaanderweg meer kwaliteiten ontwikkelen naarmate ze vaker een specifieke mech besturen. Er zijn al vier blikken monsters onthuld, de lichte Jenner, de zware Warhammer en Rifleman en de aanvalsklasse Atlas Prime.

De nieuwe MechWarrior game is in ontwikkeling voor de PC en de Xbox 360 en zal mogelijk pas laat in 2010 verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?