Nieuwe Mario verkoopt 550.000 exemplaren in één dag

Ondanks dat Modern Warfare 2 en Halo 3: ODST het enorm goed doen in de lijst van best verkopende games mogen we Mario natuurlijk niet vergeten. New Super Mario Bros. Wii staan namelijk op de derde plaats.

De game verkocht in Amerika ruim 550.000 exemplaren binnen één dag. Super Smash Bros. Brawl en Mario Kart Wii verkochten ook erg goed in Amerika. Zo werden er 1.21 miljoen exemplaren van Mario Kart Wii verkocht en 1.59 miljoen van Super Smash Bros. Brawl. Van New Super Mario Bros. Wii wordt dan ook verwacht dat de game binnen één week meer dan 1.59 miljoen exemplaren weet te verkopen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?