Mario Kart Wii
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 april 2008
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe Mario Kart Wii competitie

Nintendo heeft weer een online competitie georganiseerd voor de Mario Kart Wii-gamers en dit keer zullen we ons zo snel mogelijk een weg door Wario's Gold Mine moeten banen. Het wordt dus hoog tijd om Mario Kart weer eens uit de kast te halen.

Ook dit toernooi zal weer 10 dagen duren. Wii-gamers hebben dus nog 10 dagen om de beste score te halen aangezien de competitie vandaag van start is gegaan en op 25 september weer zal eindigen.

Nintendo zal vast en zeker ook dit keer voor de winnaar een plekje hebben vrij gelaten in het Mario Kart kanaal voor een eervolle vermelding.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?