Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nieuwe Mario Kart Wii competitie

Nintendo heeft weer een online competitie georganiseerd voor de Mario Kart Wii-spelers. We moeten er dit keer echter voor zorgen dat we op het Mario Circuit zo veel mogelijk Goomba's omver rijden in een zo kort mogelijke tijd.

Deelnemen aan de competitie kan van 15 tot en met 25 februari en voor de gene die het lukt om de beste score te halen, heeft Nintendo een eervolle vermelding in het Mario Kart kanaal vrij gelaten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?