Nieuwe Mario Kart competitie

Nintendo heeft opnieuw een wedstrijd georganiseerd voor alle Mario Kart Wii gamers en dit keer zullen we de twee apen Donkey Kong en Diddy Kong moeten verslaan. Het wordt dus weer hoog tijd om aan de slag te gaan met Mario Kart Wii.

Natuurlijk zullen de apen het ons niet gemakkelijk gaan maken. De bananen vliegen namelijk letterlijk om je oren. Mocht je toch denken de apen te kunnen verslaan, dan kun je vandaag al beginnen. De Competitie is namelijk vandaag van start gegaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?