Maneater
  • ONTWIKKELAAR Tripwire Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 22 mei 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe Maneater screenshots tonen apex roofdieren

De Steam pagina van Maneater is vandaag geüpdatet. Een aantal nieuwe screenshots kwamen hierbij vrij.

Deze screenshots onthullen de grootste roofdieren in Maneater. Elke omgeving krijgt een eindbaas die je met je haai moet gaan tackelen. Dit gaat echter niet makkelijk worden als we de screenshots bekijken. Zo zien we een alligator, potvis, makreelhaai en barracuda. Allemaal aquatische beesten met een dieet die vrijwel geheel bestaat uit vlees. Elke boss gaat anders spelen. Zo is de barracuda razendsnel, maar moet de potvis het hebben van brute kracht. Op Steam staan ook nog een heleboel omgeving screenshots. Bekijk hier het eerste uur aan Maneater gameplay.

Maneater is beschikbaar vanaf 22 mei voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?